ιστορια

Η Ιστορια μας

Το 1956 ιδρύθηκε η εταιρεία με την επωνυμία  αφοί   Μπαταγιάννη  Ο.Ε.  έπειτα το 1988  πέρασε στα χέρια  της  δεύτερης  γενιάς της οικογένειας  όπου και ονομάζετε εώς και σήμερα Α.Μπαταγιάννης  Χ.Βλαχοκώστας Ο.Ε.

 <  Η εταιρεία μας >………. συνεχίζει την πορεία της διαθέτοντας μεγάλη γκάμα  τυροκομικών  προϊόντων  απο επιλεγμένους  και αξιόπιστους παραγωγούς από όλη την Ελλάδα με τα ιδιόκτητα φορτηγά της & επίσης   προσθέσαμε στον κατάλογο μας έπειτα από ζήτηση των πελατών μας και τυριά  εισαγωγής  για  την καλύτερη εξυπηρέτηση τους.

Η εταιρεία μας τα τελευταία πέντε χρόνια έχει μεταφερθεί στα Καμίνια Πειραιά σε ένα  χώρο 500τμ. με υπερσύγχρονες  εγκαταστάσεις  όπου  και  εφαρμόζει όλες  τις σύγχρονες μεθόδους   αποθήκευσης & συντήρησης  αφού διαθέτει το  πιστοποιητικό διαχείρισης & ασφάλειας  των  τροφίμων  ISO – HACCP  22000-2018 όπως προβλέπει ο νόμος.

Ο στόχος μας λοιπόν είναι  να συνεχίζουμε με το ίδιο μεράκι & σεβασμό στην   παράδοση, την   πώληση στο χονδρικό   εμπόριο για  την   άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας  προσφέροντας τους ποιοτικά προϊόντα ώστε να κερδίζουμε πάντα την εμπιστοσύνη τους και να  βελτιώνουμε την ανταγωνιστική μας θέση.